Upptäck Stockholm
 
Stockholm City Tours

GUIDADE TURER I GAMLA STAN

Gamla Stan ligger i Stockholms hjärta och är platsen där staden utvecklades från allra första början. Här finns det fortfarande lämningar från medeltiden och du kan utforska de många  gränderna och gamla husen i timmar. Med en guidad tur får du höra om allt som hänt här - från fruktansvärda brott till ståtliga kröningar, lokala intriger och gömda skatter. Här kan du också shoppa, äta och beundra lokala hantverk och konstgallerier. Eftersom Gamla Stan rymmer så oerhört mycket gör jag flera guidade turer här av olika längd och innehåll. Hittar du inte precis den tur du önskar så hör gärna av dig så kan jag anpassa programmet efter det du vill se och göra.

Gamla Stan, guidad visning, Stockholm, Victoria Sandels, engelska, grekiska


Upptäck Gamla stan
En promenad genom gator och gränder i Gamla stan. Vi vandrar i lugn takt och stannar vid intressanta platser där historiska händelser utspelats, olika människor bott och sällsamheter inträffat.
Längd: 60 minuter

Storkyrkan, Stockholm, Sankt Göran och draken, guidad tur, Victoria Sandels, auktoriserad Guide


Gamla Stan + Storkyrkan
Besök Gamla Stan och en av Stockholms äldsta kyrkor. Fascinerande historia och människoöden blandas med konst, arkitektur och spännande berättelser.
Längd: Två timmar

Vasa, Vasa museet, guidad visning, Victoria Sandels, Stockholm, guide
Gamla stan, platser att besöka, Stockholm, Victoria Sandels, auktoriserad turistguide


 

Gamla Stan + Vasamuseet
Det här är turen för dig som verkligen vill gå in på djupet och uppleva några av Stockholms riktiga pärlor. Här kombinerar vi en tvåtimmars rundvandring i Gamla stan med ett besök på Vasamuseet.
Längd: Fyra timmar

 


För information och bokningar, kontakta mig gärna på skiathosbooks@gmail.com

 

 
 
 
 
Post
Instagram
LinkedIn