Upptäck Stockholm
 
Stockholm City Tours

GUIDAD VISNING I STORKYRKAN

Storkyrkan är en av Stockholms äldsta kyrkor. Här har kungar och drottningar krönts, här har pampiga bröllop firats och här har människor - kända och okända - levt och verkat genom tiderna. Mycket av Sveriges historia återspeglas i denna vackra byggnad, och det finns unika konstverk och föremål med spännande berättelser och levnadsöden som får kyrkan att komma till liv.

Gamla Stan, Storkyrkan, Stockholm, guidad visning, Victoria Sandels


Visning av Storkyrkan

Vi besöker Stockholms domkyrka och får höra om de händelser och människor som började komma hit redan på 1200-talet. Här har den heliga Birgitta undervisat, kungar krönts och präster grälat. Kyrkan har några av den svenska historiens mest spännande och märkliga konstföremål och det finns många legender och levnadshistorier att ta del av.
Längd: 60 minuter

Storkyrkan, Stockholms Kungliga slott, guidad visning, stadsvandring, Victoria Sandels


Storkyrkan och Gamla Stan

Passa på att upptäcka både kyrkan och Gamla Stan på en och samma gång. Du får höra många berättelser om konsten, människorna och byggnaderna som påverkat varandra genom tiderna. En spännande helhetsupplevelse med visning och promenad.

Längd: Två Timmar

Storkyrkan, Stockholms Kungliga slott, guidad visning, stadsvandring, Victoria Sandels


Storkyrkan, Gamla Stan och Slottet
Vill du få ut så mycket som möjligt av din vistelse? Då kommer den här turen ge dig många minnen. Vi besöker den medeltida Storkyrkan, vandrar genom Gamla stans gator och gränder och besöker det praktfulla Kungliga Slottet.

Längd: Tre timmarFör information och bokningar, kontakta mig gärna på skiathosbooks@gmail.com


 
 
 
 
Post
Instagram
LinkedIn