Upptäck Stockholm
 
Stockholm City Tours

GUIDADE TURER I STOCKHOLM

Upptäck fantastiska Stockholm genom att gå eller åka genom staden. Hittar du inte den tur du är intresserad av får du gärna kontakta mig så skräddarsyr jag en som passar just dig. Jag arbetar med både små och stora grupper, håller föreläsningar, gör VIP-turer, och temavisningar. För frågor och bokningar, var god kontakta mig via email.

Vandring i Gamla stan
Allt började här! Kom och utforska Gamla Stans historiska gränder och gator på en guidad tur och upplev berättelserna om Stockholms mest anrika stadsdel. Människor har bott på Stadsholmen i över tusen år och deras livsöden har vävt samman platsens historia.
Välj en kortare vandring eller kombinera den med ett besök i Storkyrkan eller Kungliga slottet. Vill du uppleva mer av Stockholm? Då är den Stora turen perfekt för dig, en fyra timmar lång tur som inkluderar en rundvandring i Gamla Stan och ett besök på Vasamuseet, dit vi reser med lokalbåt. Vid vackert väder erbjuder turen enastående fotomöjligheter av Stockholm från vattnet.

Klicka här för att välja vilken tur i Gamla stan du helst vill gå på.

Vasa, Vasa museum, guidad visning, Victoria Sandels

 Vasamuseet

Vem hade kunnat ana att en av Stockholms stora missöden skulle bli en riktig framgångshistoria? Här får du stå öga mot öga med ett fantastiskt 1600-tals skepp, helt unikt av sitt slag. Museet är fullt av spännande föremål och berättelser, och du kommer uppskatta det vare sig du är intresserad av båtar eller ej.

Besök museet i grupp eller under en VIP-visning. Gör en enkel tur på en timme eller en riktig djupdykning på 90 minuter - att stå öga mot öga med det praktfulla gamla skeppet kommer bli en oförglömlig upplevelse.
Mer om guidade turer på Vasamuseet här

Stockholms Stadshus
Ett arkitektoniskt och historiskt mästerverk. Stockholms stadshus är ett "must" både för dig som besöker huvudstaden och dig som bor här. En byggnad som är full av legender, personligheter och spännande detaljer. Kom på en timslång guidad tur, gör ett längre besök där du även får uppleva exteriören eller varför inte kombinera med lunch i Ragnars Skafferi? Klicka här för mer information.

Kungliga slottet
Följ med på en tur i Kungliga Slottet och hör berättelserna bakom monarkerna och människorna som levt och arbetat här in i våra dagar. Du får se vackra rum och salar och ta del av historier om både den mäktiga byggnaden och personerna i den. Kanske du hellre vill se något av museerna i slottet eller kombinera flera besök? Inga problem, jag kan skräddarsy ditt besök. Klicka här för mer information.

Storkyrkan
Stockholms Domkyrka är en av stadens äldsta kyrkor och har en lång och spännande historia. Under ditt besök får du höra om fantastiska helgonlegender, svensk historia, starka kvinnor och stora händelser. Från medeltiden till idag har Storkyrkan präglat både Stockholms siluett och utveckling. Gå enbart på en visning i kyrkan eller kombinera med en tur i Gamla stan. Här hittar du all information.

Drottningholms slott
Lite utanför Stockholm ligger ett vackert palats i härlig natur vid vattnet. Här bor Sveriges kung och drottning, men besökare är också välkomna hit. Kom med på en guidad visning av Drottningholms slott, vandra i dess trädgårdar och njut av en måltid i de fridfulla omgivningarna. 
För mer information, klicka här.


För information och bokningar, kontakta mig gärna på skiathosbooks@gmail.com

 
 
 
 
Post
Instagram
LinkedIn